Alenna

solista

Alenna (Alina Coltan) este un artist complex, cochetand inca din copilarie cu muzica si dansul, luand cursuri de canto, dans sportiv, dans modern, balet si pian.

Este cunoascuta publicului larg si prin participarea la emisiunea concurs  Vocea Romaniei 2015 in Echipa Smiley.

Cu  o voce puternica , versatila, un timbru inconfundabil  si o personalitate energica, Alenna interpreteaza intr-o maniera proprie piese cunoscute dintr-un  repertoriu foarte vast de la Pop, Dance, Jazz,  Rock,  Etno, folclor – slagare national si internationale, melodii cunoscute, coveruri cu o nota de originalitate.

A studiat canto si pian la Scoala Populara de Arta “Cornetti”, din Craiova si a obtinut premii importante la festivalurile nationale de muzica usoara, sectiunea interpretare.

A compus si compune in continuare piese originale pentru ea cat si pentru diversi alti artisti de top atat din tara cat si din strainatate.

Este un entertainer cu multa experienta acumulata pe scene din Romania si nu numai. A cantat in Italia, Turcia, Germania, Republica Moldova,  Cipru, Belgia, Kosovo,  etc.

Experienta sa ca entertainer este data si de faptul  ca a activat ca Mc si prezentator de evenimente  fiind  cunoscuta drept o voce importanta in lumea e clubblingului si a venimentelor private din Romania.

Are de asemenea o experienta semnificativa ca solist, artist si om de scena colaborand cu mai multe  multe trupe live de coveruri si avand proiecte cu Dji cunoscuti din tara si din strainatate.

Talentul muzical si experienta o recomanda ca fiind una dintre cele mai bune voci feminine si un entertainer cu stil si prestanta  care se adapteaza oricarui tip de public sau eveniment fie el concert live, nunta sau petrecere privata.

Alenna spune despre ea ca este o persoana foarte ambitioasa, muncitoare si serioasa care pune suflet in tot ceea ce face si care da totul pe scena.

Mereu cu zambetul pe buze, emanand energie si voie buna Alenna are toate ingredientele de care are nevoie o petrecere reusita.