Play Orchestra

FORMATIE NUNTA

Play Orchestra – formatie nunta este o trupa (band) formata din muzicieni de top, cu studii de specialitate, absolventi ai Academiei Nationale de Muzica, fiecare cu o exeperienta vasta in domeniul entertainmentului. Am adunat cei mai buni instrumentisti si Solisti, cu renume, fosti concurenti la Vocea Romaniei, cu premii la majoritatea festivalurilor din tara si din strainate.

Am adunat cei mai buni instrumentisti si Solisti, cu renume, fosti concurenti la Vocea Romaniei, cu premii la majoritatea festivalurilor din tara si din strainate.
Va stam la dispozitie cu echipament de cea mai buna calitate, muzicieni experimentati si entertaineri deosebiti pentru orice tip de eveniment: petreceri corporate, nunti, botezuri, aniversari, inaugurari, etc. Asiguram evenimente de lux cu muzica de calitate nu numai in Bucuresti ci si in toate zonele tarii ( Craiova, Pitesti, Ploiesti, Buzau, Iasi,Targoviste, Brasov, etc) si chiar si in strainatate.

INSTAGRAM

FACEBOOK

YOUTUBE

Componenta

FORMATIE NUNTA

Suntem 14 tineri entuziasti, energici si mai ales profesionisti care se angajeaza sa-si puna in slujba dumneavoastra toata experienta acumulata in muzica si entertainment.

  • Trupa cover: doua clape, chitara, chitara bass, tobe, saxofon, trompeta, trombon, solist vocal,  solista vocal, backing vocals.
  • Formatie folclor autentic: clapa (aranger), acordeon, clarinet, solista vocal.
  • Show dans: Trei dansatoare profesioniste va rog incanta cu un program de dansuri tematice, cu coregrafie si schimbare de costume care cuprinde: dans tiganesc, belly-dance, house-dance, show army (costume, tobe, coregrafie cu dansatoarele si membrii formatiei).
  • Cafe concert: la inceputul evenimentului, pentru primirea invitatilor cu pian si/sau saxofon.
  • Dj gratis in pauzele dintre seturi.

Galerie foto

PLAY ORCHESTRA